flight essentials

27.08.2015 kl. 08:27 · travelling -

New York nærmer seg med stormskritt, og det kribler skikkelig i magen med tanke på at jeg reiser i morgen! Hvor ble det av de 60 dagene som stod igjen ifølge appen dreamdays for bare litt siden? Haha. Siden store deler av de siste dagene har gått til pakking, tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av mine "flight essentials" - altså ting jeg pakker med i håndbagasjen. Here we go!Noe å pakke seg inn i om det blir kaldt: Jeg har blitt altfor glad i dorthepleddet mitt til å kunne la det ligge igjen hjemme haha, og siden jeg tenkte å reise i shorts (været melder over 30 grader hele den første uka i New York!!) og det fort kan bli litt kaldt på flyet, tenkte jeg det kunne være med i gåndbagasjen. Dessuten så er det ikke så mye plass igjen i kofferten...

Noe å lese i: Dette står høyt på lista mi, så jeg har gjerne med en hel bunke med magasiner og fine bøker! 

Tyggis: Perfekt flysnacks, i tillegg til litt sukkererter og litt nøtter om sulten skulle melde seg før flymaten kommer.

Pass og Visum: Det er vel egentlig det aller viktigste å pakke med, så jeg ikke blir stuck på flyplassen haha.

Iphone: Freshe spotifylister er et must, også må jeg alltid ta et bilde av flyvingen når vi befinner oss over skyene. Det er liksom noe litt magisk ved det, og da kjenner jeg det kribler litt i magen hver gang jeg ser på det bildet.Babylips: En stor redning når jeg blir tørr på leppene, og samtidig ønsker å freshe opp litt ♥

Antibac: To get rid of those bacterias! Jeg hater å føle meg skitten på fingrene, så denne må være med i veska overalt.

Dollar: Det kan være lurt å ha litt kontanter i bakhånd om noe skulle gå galt med bankkortet. Dessuten synes jeg ofte det er greit å betale med kontanter når jeg kjøper litt småting på flyplassen og slikt.

Klesrull: Alle som kjenner meg vet jeg nesten har en slags fobi mot lo og smuss på klærne mine, så jeg må alltid ha en klesrull tilgjengelig! Haha.

Tørrshampo: Denne er i reisestørrelse, og derfor perfekt for å freshe opp litt på en lang flytur!

Hva pleier dere å ha med når dere er ute og flyr? ♥

travel the world

12.08.2015 kl. 09:50 · travelling -

Inspirasjonen har vært borte en liten stund, men plutselig så blir man inspirert igjen. Det skal ikke mye til! Noen endringer kommer kanskje til å skje her inne, vi får se. Jeg er litt lei de rosa, "perfekte" bildene - det er ikke de jeg blir mest inspirert av! Og det jeg ønsker med denne bloggen er jo å inspirere dere på samme måte som jeg selv blir inspirert. Vel vel, dagens lille "pep-talk", over til det dette innlegget egentlig skulle handle om.. Nemlig reise! At jeg elsker å reise er vel ingen hemmelighet, og det er noe jeg gjerne skulle gjort mye mer av. Dette er et litt annerledes innlegg, men jeg håper at dere liker det ♥


Hvilke land har du vært i?

Sverige, Portugal, Danmark, Tyskland, Bulgaria, Tyrkia, Italia, Frankrike, Monacco, Hellas (Kreta),  Irland, Nord-Irland, Belgia og Nederland - puh!


Beste shoppingstedet du har vært?

I Paris er jo shoppingmulighetene store, men jeg likte også veldig godt shopping i København. En så koselig by i tillegg!


Hvilket land besøkte du sist?

Bulgaria, sammen med resten av klassen. Må innrømme jeg savner det litt! Nå er vi alle spredt rundt på alle kanter, og jeg vet ikke når alle sees igjen. Det er så rart når du ikke lenger skal omgås de menneskene du i flere år har tilbragt så mye tid med hver dag.


Steder du vil besøke igjen?

Jeg kommer selvfølgelig til å besøke de byene jeg bodde i da jeg var i Frankrike titt og ofte, og vil gjerne dra på reise til den Franske riviera igjen! Ellers så husker jeg ikke mye fra Portugal, så jeg skulle gjerne dratt dit en gang til.


Et sted du har vært, men som du ikke vil besøke igjen?

 Nord-Irland haha. Unnskyld meg, men for et kjedelig sted. Vet ikke om det er fordi jeg dro dit med klassen da jeg var i Frankrike, og det eneste vi gjorde var å sitte på buss med guide og natte over til diverse familier (men haha, for en familie jeg og venninnene mine bodde hos!). Men ja, jeg fikk i alle fall krysset av nok et land på listen etter denne turen.


En spesiell plass du vil besøke igjen?

 Monaco! Herlighet for en perle, elsket det stedet ♥


Drømmedestinasjonen?

Jeg vil gjerne besøke venner i Taiwan, Colombia, Mexico og Hawaii! Bortsett fra det så drømmer jeg om vakre øyer som Maldivene eller Bora Bora, og jeg vil gjerne dra til Dubai.


Hvor er ditt neste reisemål?

Neste reise går om nøyaktig 23 dager, og da er drømmenes by New York destinasjonen. Dere kan tro jeg gleder meg, det kribler i magen bare ved tanken - ææhhh!


Hvor i verden ville du bodd om du ikke fikk velge Norge?

Jeg snakker jo Fransk flytende, og kunne gjerne bodd i Paris, Nice eller Cannes - eller kanskje Monacco haha! Jeg tror også jeg kommer til å trives veldig bra i New York, og jeg skal jo tross alt bo der i fire måneder. 

 // Listen har jeg hentet fra bloggen til Frida Wiman

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits >