a visit in Brooklyn

30.08.2015 kl. 23:32 · new york 2015 -
STROLLING ACROSS BROOKLYN BRIDGE

17.32pm Hei! Jetlaggen henger fortsatt litt igjen, så det ble ikke så mange timer på puten i natt heller.. Men heldigvis valgte vi å ta en rolig start på dagen, og spiste frokost her hjemme i leiligheten. Deretter fikset vi oss litt, kjøpte iskaffe på Starbucks og begynte å vandre over Brooklyn Bridge. Planen var egentlig å sykle over, men vi fant ikke såkalte city bikes i nærheten, og valgte heller å legge det til en annen dag. Fint var det uansett!Vi hadde veldig bra utsikt over Downtown Manhattan, og vi fikk også spottet frihetsgudinnen.DOROTHEA OG LINE // "THE LOFT"

Det har vært stekende sol i hele dag, og snapchat viste 32 grader da vi gikk over brua - så da gikk vi inn på nærmeste Starbucks i Brooklyn for å avkjøle oss litt før vi kikket oss litt om. Det var faktisk mye mer folk og trafikk i gatene der, og litt lettere å rote seg bort, men en veldig koselig bydel! Som de Gossip Girl-elskerne vi er, haha, så måtte vi jo selvfølgelig finne The Loft - "Dan, are you home?". 

Etter altfor mange timer vandrende rundt for å finne Subway tilbake til Manhattan, står middagen nå på bordet. Det ble liksom ikke noe ordentlig lunsj på oss i dag, så det kommer til å bli veldig deilig.. Det føles også litt ekstra hjemme når vi står på kjøkkenet og lager taco! 

Men nå skal vi spise, så snakkes vi senere - klem! ♥

 

first day in the city

30.08.2015 kl. 00:03 · new york 2015 -

18.03pm Hei, fine dere! Reisen i går var veldig lang, men nå er vi altså vel fremme i New York, og vi har begynt å finne oss til rette i leiligheten vår. Det er en del som mangler ennå, men i morgen skal det aller meste være i orden! Jeg tror aldri jeg kommer til å synes de gule taxiene blir mindre kule i løpet av de fire månedene vi bor her, haha. Vi måtte jo selvfølgelig ta en yellow cab fra flyplassen i går for å få den riktige følelsen av å komme til New York, og å stå i kø i en halvtime for det gjorde oss ingenting. Vi kom sent på kvelden, så det var veldig fint å se alle bygningene og skyskraperne lyse opp!

Vi alle våknet veldig tidlig i morges, og siden frokost ikke serveres i helgene gikk vi ut for å spise. Vi tenkte jo ikke over hvor lite som hadde åpnet ennå, men etterhvert satte vi oss ned på pret a manger, hvor vi spiste havregrøt og fresh frukt med iskaffe til. Fin start på dagen! Etter det bestemte vi oss bare for å gå litt rundt for å prøve å gjøre oss litt bedre kjent med byen, og vi kom faktisk ikke hjemme før nå nettopp! Vi ble anbefalt å gå High Line, en gammel jernbane som har blitt omgjort til en stor park, så det måtte vi selvfølgelig gjøre - utrolig fint! Ved enden kjøpte vi noe å drikke, og dro deretter til Fresh&Co for litt ekstra påfyll av energi.

Vi har også fått spottet Empire State Building blant andre ting, og vi har gått hele veien opp til Central Park. Vi var invitert på brunch der av han som har fikset leilighet for oss, men da vi kom dit og så alle de andre i fine kjoler, høye hæler og fresh sminke og hår valgte vi raskt å snu, haha!Vi endte opp på Whole Foods for å handle inn til frokost og middag til i morgen. Synes det er skikkelig gøy å gå på slike butikker, for det er liksom så mye av alt og så mye vi ikke har hjemme i Norge. For ikke å snakke om den lange rekken med oppskåret frukt og slikt, mm!

Nå er planen å slappe av litt hjemme, og å freshe opp litt før vi tar subwayen til Times Square for å spise middag. Alle måltidene har vi faktisk spist ute i dag, men litt ekstra luksus må vi kunne unne oss de første dagene. Dessuten så har vi ikke helt kommet inn i rutiner og slikt ennå, og er ganske jetlagged, så da er det like så greit! Det er jo dessuten ikke så dyrt å spise ute her, selvom du ønsker å spise sunt.

Håper dere har det like fint som oss, så snakkes vi i morgen - klem! ♥

next stop: New York

28.08.2015 kl. 06:12 · new york 2015 -

Ååååherregud! Jeg er fylt av både glede, forventninger, spenning, frykt, lykke og ja..  Det er umulig å sette ord på hva jeg føler akkurat nå. Jeg tror sommerfuglene i magen har tredoblet seg, om ikke mer, og vet dere hva? Den følelsen er så inderlig herlig! I dag flytter jeg til New York! I dag er starten på drømmen jeg har hatt så lenge, og det føles helt uvirkelig. Koffertene er pakket, og jeg er på nippet til overvekt allerede haha. Fire måneder i New York er nok ikke løsningen på dette problemet, men hey - dette er faktisk en mulighet jeg bare får én gang i livet. Flyet mitt går klokken 09:20 fra Værnes, og klokken 18:15 fra Gardemoen. Åå jeg er bare redd jeg plutselig våkner opp fra denne drømmen haha, jeg kan ikke tro at dette virkelig skjer! Det eneste jeg gruer meg til er flyturen, men siden vi flyr direkte tar det bare åtte timer. Blir dessuten veldig kjekt å møte jentene, og siden jeg sitter mellom Line og Dorothea, så går nok den flyturen som en drøm hihi. Vi lander i NYC klokken 20:00 Amerikansk tid. Da er klokken med andre ord to om natten her hjemme. Når det gjelder bloggen kommer nok innleggene på et litt uvanlig tidspunkt for dere, men jeg håper ikke det stopper dere fra å klikke dere innom. Bare husk at jeg alltid ligger seks timer BAK dere :-) Nytt minnekort til kameraet mitt er kjøpt inn, så bare ventt dere masse bilder fremover heheh. Jeg gleder meg i alle fall masse til å blogge derfra, det kommer til å bli så gøy å gi dere et innblikk i hverdagen min der borte! Spesielt med dere søteste lesere! Vi skrives om ikke lenge. Håper dere har det fint, stor klem 

Bilder fra weheartit

flight essentials

27.08.2015 kl. 08:27 · travelling -

New York nærmer seg med stormskritt, og det kribler skikkelig i magen med tanke på at jeg reiser i morgen! Hvor ble det av de 60 dagene som stod igjen ifølge appen dreamdays for bare litt siden? Haha. Siden store deler av de siste dagene har gått til pakking, tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen av mine "flight essentials" - altså ting jeg pakker med i håndbagasjen. Here we go!Noe å pakke seg inn i om det blir kaldt: Jeg har blitt altfor glad i dorthepleddet mitt til å kunne la det ligge igjen hjemme haha, og siden jeg tenkte å reise i shorts (været melder over 30 grader hele den første uka i New York!!) og det fort kan bli litt kaldt på flyet, tenkte jeg det kunne være med i gåndbagasjen. Dessuten så er det ikke så mye plass igjen i kofferten...

Noe å lese i: Dette står høyt på lista mi, så jeg har gjerne med en hel bunke med magasiner og fine bøker! 

Tyggis: Perfekt flysnacks, i tillegg til litt sukkererter og litt nøtter om sulten skulle melde seg før flymaten kommer.

Pass og Visum: Det er vel egentlig det aller viktigste å pakke med, så jeg ikke blir stuck på flyplassen haha.

Iphone: Freshe spotifylister er et must, også må jeg alltid ta et bilde av flyvingen når vi befinner oss over skyene. Det er liksom noe litt magisk ved det, og da kjenner jeg det kribler litt i magen hver gang jeg ser på det bildet.Babylips: En stor redning når jeg blir tørr på leppene, og samtidig ønsker å freshe opp litt ♥

Antibac: To get rid of those bacterias! Jeg hater å føle meg skitten på fingrene, så denne må være med i veska overalt.

Dollar: Det kan være lurt å ha litt kontanter i bakhånd om noe skulle gå galt med bankkortet. Dessuten synes jeg ofte det er greit å betale med kontanter når jeg kjøper litt småting på flyplassen og slikt.

Klesrull: Alle som kjenner meg vet jeg nesten har en slags fobi mot lo og smuss på klærne mine, så jeg må alltid ha en klesrull tilgjengelig! Haha.

Tørrshampo: Denne er i reisestørrelse, og derfor perfekt for å freshe opp litt på en lang flytur!

Hva pleier dere å ha med når dere er ute og flyr? ♥

wish I could wear this // sobazaar

23.08.2015 kl. 19:33 · VILLOIDÅå SOBAZAAR får meg virkelig til å drømme om fine antrekk, og garderoben hadde vært perfekt om jeg var eier av alt som befinner seg på min "lovelist" inne på appen! Om dere følger meg på SOBAZAAR, Anja Karoline T Bratland, så finner dere alle disse plaggene linket opp til nettbutikk! ♥ Det er bare å trykke på plagget når du kommer inn på appen, og vipps så tar den deg med til nettbutikken - genialt, eller hva?Hva synes dere om antrekkene, og om slike innlegg? Tenkte kanskje det kunne bli en ukentlig ting!

the cutest passport

21.08.2015 kl. 11:00 · tips / inspiration

· AT LEAST MY PASSPORT IS READY FOR NEW YORK ·

I dag er det nøyaktig en uke til avreise, og så langt er passet mitt faktisk det eneste som er reiseklart haha. Jeg trosse faktisk ikke det skulle bli så vanskelig å pakke for fire måneder, men der tok jeg feil... Så om dere har noen pakketips, så blir jeg veeeldig glad! Og med det samme vi er inne på reising tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om verdens søteste passholder som jeg kjøpte for et par uker siden Er den ikke fiiin?! Denne lille skatten kostet meg bare 8,- kroner på eBay, så prisen er virkelig ikke noe å klage på for noe så skjønt som dette. Dere finner det her. Nå rekker jeg gladelig frem passet mitt i passkontroller, jeg vil jo bare vise det frem til tross for et mindre heldig passfoto. Altså er du en av de som faktisk er fin på passbildet, ja DA er du virkelig fin da! Haha. Håper dere likte tipset ♥

a coffee kind of brekkie

20.08.2015 kl. 09:22 · food / recipes -

God morgen ♥ Jeg har blitt hekta på iskaffe i det siste, men i morges ville jeg prøve meg på en variant som var en frokost i seg selv. Etter å ha klikket litt rundt på nett fant jeg en oppskrift på healthybaking.blogg.no, og da var jeg rask til å hoppe ut av senga for å lage en deilig frokost.
Jeg justerte oppskriften litt etter hva vi hadde hjemme, og det ble sååå godt!


Alt du trenger er:

yogurt naturell / vanilje · kaffe · kanel · hakkede nøtter


Ha ønsket mengde yogurt i en skål (jeg brukte både naturell og vanilje), og tilsett litt og litt kaffe etter hvor mye kaffesmak du ønsker og bland dette sammen. Om du ønsker en søtere variant kan du også blande inn litt sukrinmelis eller annen type søtning, men siden jeg brukte vaniljeyogurt trengte jeg ikke det. Strø over litt kanel og hakkede nøtter, og sett i fryseren i 20 minutter.

Da jeg tok skålen ut av fryseren toppet jeg med litt cottage cheese, bananskiver og litt mer hakkede nøtter. Da får du en mettende og proteinrik frokost, som dessuten smaker utrolig godt ♥ Den var akkurat slik jeg hadde håpet på, med en smak av iskaffe!Dette er nøttene jeg bruker, men du kan bruke hvile som helst nøtter du vil. Jeg synes i alle fall denne blandingen av ristede mandler, cashewnøtter og pecannøtter er utrolig god. De er ristet både uten olje og salt, og egner seg derfor veldig bra til diverse frokoster og som sunn snacks!

Etter en episode eller to med friends er jeg klar for å slikke sol. Jeg kan jo ikke annet enn å nyte siste rest av norsk sommer før jeg setter meg på flyet som skal ta meg med til drømmenes by, New York ♥ Æææ jeg kan ikke tro at det bare er åtte dager til avreise!

 

start your day a better way

19.08.2015 kl. 10:25 · tips / inspiration

Jeg har fortsatt over tre uker igjen med ferie, hihi, men jeg vet at for de fleste er hverdagen med skole og andre studier i gang igjen. Jeg vet også at det kan være ekstra vanskelig å komme seg opp om morgenen disse dagene, men jeg prøver å starte hver morgen med et smil og positive tanker, for da merker jeg at resten av dagen blir så mye bedre. Det finnes faktisk mange små grep du selv kan gjøre for et ekstra lite boost på morgenkvisten. Dette fungerer i alle fall for meg, så jeg håper det gjør det for deg også! Here we go ♥

GET ENOUGH BEAUTY-SLEEP

For å få en bra dag, så er det en selvfølge at man trenger å føle seg opplagt og fit for fight, hihi. Jeg er avhengig av syv-åtte timer på puten for at jeg skal fungere skikkelig gjennom dagen. Det er også en grunn til at det kalles skjønnhetssøvn, fordi nok søvn er utrolig viktig for alle kroppens funksjoner og for gjenoppbygging av kroppens celler. Strålende hud av å sove? Ja takk!

 DON'T HIT THAT SNOOZE-BUTTON!

Kanskje er det bare meg, men de morgenene jeg slår på slumreknappen og sover de ekstra ti minuttene ender jeg alltid opp ekstra trett og sliten. Slå av alarmen så fort den ringer, og bruk heller de ekstra minuttene på å våkne opp - så deilig!WAKE UP IN GOOD TIME

For at jeg skal få en bra dag, så er det helt nødvendig for meg med en myk start på dagen uten stress. Stå opp litt tidligere enn det du kanskje eller ville gjort, og bruk litt ekstra tid på å nyte en god kopp kaffe, eller på å sluke litt inspirasjon fra blogger og freshe magasiner!

LET YOURSELF INSPIRE

Når jeg endelig er ute av sovemodus, er jeg rask til å gripe tak i Iphonen. Da starter jeg gjerne dagen med å bruke noen minutter på å scrolle gjennom instagram og weheartit. Der kan jeg hente inspirasjon til hvordan jeg skal kle meg for dagen, hva jeg skal spise til frokost, eller trening  - jeg garanterer deg at du blir mer motivert!

PAMPER YOURSELF 

Jeg føler meg ikke skikkelig våken før jeg har gått gjennom den faste morgenrutinen på badet. Hver dag starter jeg med en god ansiktsrens, etterfulgt av en splash med iskadt vann i ansiktet - da er dagen min i gang! Noen dager ønsker jeg å være litt ekstra snill mot meg selv, starter jeg også dagen med en god ansiktsmaske. Har du forresten prøvd en ansiktsmakse av avocado, agurk og stiron? So refreshing!

PLAN YOUR DAY

Hold orden på dagene! Skriv ned alle avtaler og gjøremål i planleggeren din, og planlegg kvelden før hvilken rekkefølge du skal gjennomføre alt for dagen så du slipper å stresse med det om morgenen. En annen ting du kan gjøre for å spare litt ekstra tid er å planlegge et par antrekk på kvelden - når du da står opp neste morgen velger du det antrekket du føler mest for, tada!

WORKOUT!

Jeg elsker å trene på morgenen, og har veldig sansen for morgenøkter. Når du trener tidlig på dagen har du fri resten av dagen til å gjøre akkurat det du vil, og jeg blir i alle fall gående rundt resten av dagen med en skikkelig feel-good følelse og masse energi til å få unnagjort dagens gjøremål. Gjør klart treningstøyet kvelden før, så er det bare å hoppe ut av sengen å dra avgårde til treningssenteret. Har du ikke tid til trening før du løper avgårde på skolen derimot, så holder det med en liten yoga-økt på ti minutter for å få kroppen i gang, så kan du heller ta igjen treningsøkten senere på dagen når du har tid.

EAT AND ENJOY A HEALTHY BREAKFAST

En god og sunn frokost påvirker hvordan kroppen fungerer resten av dagen, og det er definitivt mitt favoritt måltid! Kroppen trenger påfyll etter en god natts søvn, så spis mat du liker og sørg for å gi kroppen din næring den faktisk trenger for en god start på dagen. For meg er det også viktig å ha god tid til å nyte frokosten i stedet for å bare hive den i meg, så jeg setter gjerne av en halvtime til den!

..and last but not least;

SMILE AND BE HAPPY!

Gi deg selv et stort smil i speilet før du gjennomfører første punkt på lista over dagens gjøremål, og smil til mennesker du møter på gaten. I tillegg til å gjøre andre glad, vil du faktisk lure hjernen til å tro at du er gladere enn hva du kanskje er. Morsomt, ikke sant? 

Håper disse tipsene var til hjelp - lykke til! Klem ♥

you can be the chicest thing

18.08.2015 kl. 11:29 · outfits -

.. in a t-shirt and jeans - it's up to you!
                                                     - Karl Lagerfeld
I dag må jeg på jobb i noen timer timer, og da har jeg valgt å kjøre på med et enkelt antrekk. Det trenger faktisk ikke være så veldig krise når du ikker finner et antrekk for dagen haha. Believe me, I've been there. Av og til er det ikke mer enn et par jeans og en hvit t-skjorte som skal til, i dag kombinert med gårsdagens hestehale og detaljer i gull. Det enkle er ofte det beste! Klem ♥

a friendly little tip

16.08.2015 kl. 13:05 · - beauty / wellness -

..from me to you, for a little feeling of luxury ♥

Av og til så liker jeg å starte dagen med en ansiktsrens som føles litt ekstra eksklusiv, og da er denne fra Emma S. perfekt! Jeg har hørt mye bra om disse produktene tidligere, så jeg bestemte meg da for å prøve denne rensen som jeg fant i reise-størrelse på Vita."A lovely foaming facial soap to be used every day"Denne ansiktsrensen kan brukes hver dag, både morgen og kveld. Jeg har faktisk aldri brukt såpe til å rense ansiktet mitt før, men jeg likte denne veldig godt! Den har en lett peelende effekt, og etterlater huden ren og fresh, samt tar vare på hudens naturlige fuktighet for ekstra glød.

"Other things that will make your skin look fresh and clean:
a splash of ice cold water, fresh air and a gentle massage for extra circulation".

Det er jo ingen tvil om at den svenske modellen Emma Wiklund stråler, så hvis hennes skjønnhetsprodukter tar meg et steg nærmere slik hud, ja da hjertemerker jeg dem med en gang. Neste gang går jeg til innkjøp av hennes oxygen mask, den har jeg hørt så mye bra om! Klem ♥

mornings like this

13.08.2015 kl. 10:25 · daily life -


Early mornings, big shirts, messy hair, vogue and coffee.

Dette beskriver faktisk morgenen min ganske bra, haha. Jeg våknet superstresset klokken 05.07 da det plutselig slo meg at jeg ikke har pakket en eneste ting til New York om femten dager haha. Det høres kanskje ut som jeg har skikkelig god tid, men dere aaner ikke hvor mye som skal gjøres før avreise, og hvor mange jeg må ta farvel med. Vel vel, jeg fikk ikke sove igjen, så jeg ble reddet av en stor kopp med "kokoskaffe". Siden det har jeg gått rundt med gårsdagens hestehale og kosetøy, og sett omtrent alt på Vogue sin youtube-kanal - så mye inspirerende!

Men til tross for en stresset start på dagen og underskudd av søvn, er jeg ful av energi. Et forsøk på en liten pilates-økt er unnagjort, og om ikke lenge løper jeg avgårde til frisøren for å freshe opp håret litt. Det er lenge siden sist, så det skal bli veldig deilig! Deretter hopper jeg rett på bussen, for så å besøke storesøs for noen koselige dager i Trondheim! Håper dere har det fint - klem ♥

travel the world

12.08.2015 kl. 09:50 · travelling -

Inspirasjonen har vært borte en liten stund, men plutselig så blir man inspirert igjen. Det skal ikke mye til! Noen endringer kommer kanskje til å skje her inne, vi får se. Jeg er litt lei de rosa, "perfekte" bildene - det er ikke de jeg blir mest inspirert av! Og det jeg ønsker med denne bloggen er jo å inspirere dere på samme måte som jeg selv blir inspirert. Vel vel, dagens lille "pep-talk", over til det dette innlegget egentlig skulle handle om.. Nemlig reise! At jeg elsker å reise er vel ingen hemmelighet, og det er noe jeg gjerne skulle gjort mye mer av. Dette er et litt annerledes innlegg, men jeg håper at dere liker det ♥


Hvilke land har du vært i?

Sverige, Portugal, Danmark, Tyskland, Bulgaria, Tyrkia, Italia, Frankrike, Monacco, Hellas (Kreta),  Irland, Nord-Irland, Belgia og Nederland - puh!


Beste shoppingstedet du har vært?

I Paris er jo shoppingmulighetene store, men jeg likte også veldig godt shopping i København. En så koselig by i tillegg!


Hvilket land besøkte du sist?

Bulgaria, sammen med resten av klassen. Må innrømme jeg savner det litt! Nå er vi alle spredt rundt på alle kanter, og jeg vet ikke når alle sees igjen. Det er så rart når du ikke lenger skal omgås de menneskene du i flere år har tilbragt så mye tid med hver dag.


Steder du vil besøke igjen?

Jeg kommer selvfølgelig til å besøke de byene jeg bodde i da jeg var i Frankrike titt og ofte, og vil gjerne dra på reise til den Franske riviera igjen! Ellers så husker jeg ikke mye fra Portugal, så jeg skulle gjerne dratt dit en gang til.


Et sted du har vært, men som du ikke vil besøke igjen?

 Nord-Irland haha. Unnskyld meg, men for et kjedelig sted. Vet ikke om det er fordi jeg dro dit med klassen da jeg var i Frankrike, og det eneste vi gjorde var å sitte på buss med guide og natte over til diverse familier (men haha, for en familie jeg og venninnene mine bodde hos!). Men ja, jeg fikk i alle fall krysset av nok et land på listen etter denne turen.


En spesiell plass du vil besøke igjen?

 Monaco! Herlighet for en perle, elsket det stedet ♥


Drømmedestinasjonen?

Jeg vil gjerne besøke venner i Taiwan, Colombia, Mexico og Hawaii! Bortsett fra det så drømmer jeg om vakre øyer som Maldivene eller Bora Bora, og jeg vil gjerne dra til Dubai.


Hvor er ditt neste reisemål?

Neste reise går om nøyaktig 23 dager, og da er drømmenes by New York destinasjonen. Dere kan tro jeg gleder meg, det kribler i magen bare ved tanken - ææhhh!


Hvor i verden ville du bodd om du ikke fikk velge Norge?

Jeg snakker jo Fransk flytende, og kunne gjerne bodd i Paris, Nice eller Cannes - eller kanskje Monacco haha! Jeg tror også jeg kommer til å trives veldig bra i New York, og jeg skal jo tross alt bo der i fire måneder. 

 // Listen har jeg hentet fra bloggen til Frida Wiman

my kind of inspiration

07.08.2015 kl. 15:21 · tips / inspiration

@anjakaroline på weheartit

♥♥♥

oatmeal crush

06.08.2015 kl. 09:37 · food / recipes -


Det å starte dagen med en frokost som fyller magen med gode og sunne ingredienser er så deilig, og jeg tuller ikke en gang nrå jeg sier at dette har vært frokosten min hver eneste dag denne uken. Havregrøt som jeg lager av havregryn og en liten klype salt sunket i kokende vann, lett som en plett! Det eneste jeg har gjort annerledes er å blande inn en spiseskje med kokosmelk, mm.Grøten har jeg toppet med kanel, pink lady eple, cottage cheese og noen kokosflak, og ved siden av hadde jeg resten av eplet med litt kanel på og peanøttsmør drysset med kokos, og en kopp kaffe med kokosmelk - I bet you can tell I'm in love with the coco? Haha ♥ Jeg greier faktisk å inkludere kokos i det aller meste jeg spiser for tiden, spesielt når det kommer til frokost. Her snakker vi kokosflak som topping på yoghurt og havregrøt, kokosmelk i kaffen og "kokosdryck" i stedet for juice i smootihen. Har dere forresten prøvd go'morgen zero med ananas og kokos? Om ikke så har dere gått glipp av noe, for den er fantastisk deilig! Jeg har bokstavelig talt et lager av den i kjøleskapet..Nå er det duket for siste dagen med fri denne uken. Værgudene har heldigvis vært på min side disse dagene jeg har hatt fri, og de svikter ikke i dag heller! Det fine været med strålende sol og blå himmel virker så sinnsykt positivt inn på humøret om dagen, jeg vet ikke om dere også føler det slik? Planen i dag er å nyte det gode været med noen timer ute på sjøen, og det gleder jeg meg til. Spesielt med tanke på at man blir raskere brun når man soler seg ved saltvann, hihi. Håper i alle fall dere får en strålende dag - klem ♥

a little sneak peek

04.08.2015 kl. 19:47 · new treasures -

.. on my new dress ♥Ååå som jeg elsker denne kjolen! Jeg tenker å ha den på meg på bursdagsfeiring i helgen, så jeg skal prøve å få tatt noen ordentlige bilder for dere da. Det jeg liker så godt er at den kan brukes til en hver anledning, enten til fest eller når jeg skal vandre rundt i New Yorks gater! Den kan jo like gjerne styles med et par høye hæler, som et par sneakers og en veske hengende rundt halsen. Hva synes du? Klem ♥

iskaffe på 1-2-3

04.08.2015 kl. 09:25 · food / recipes -Iskaffe kan lages på på null tid! Alt du trenger å gjøre er å lage isbiter av litt sterk kaffe blandet med litt søtning (eller sukker om du vil), og gjerne litt vanilje for en ekstra god smak på iskaffen. Neste gang du får lyst på iskaffe trenger du bare å skjenke et glass med melk, og ha isbitene oppi! Jeg lover, det smaker utrolig godt! Enklere blir det faktisk ikke 

maybeauty face mask

02.08.2015 kl. 11:41 · - beauty / wellness -

Hei mine fineste!

I dag ønsket jeg en fresh start på dagen med litt ekstra selvpleie, og i samarbeid med MayBeauty.no har jeg vært så heldig å få testet ut deres mud-peeling maske! Jeg fikk en pakke med fem ansiktsmasker, og en børste som følger med. Masken er veldig lett å påføre, men jeg anbefaler dere å bruke den lille kosten som følger med til å påføre masken, siden den er ganske klissete. Produktet skal virke i 30-45 minutter, akkurat perfekt til å se en episode av din favorittserie, hihi. Masken kjentes veldig grei ut, og det var ikke noe ubehagelig i det hele tatt å ha den på.Jeg brukte god tid på å dra av masken så det skulle gjøre så lite vondt som mulig, uten særlig hell haha. Det var SÅ vondt!! Det kjennes virkelig ut som du drar av alt av småhår i ansiktet, og jeg skjønte raskt hvorfor man skal unngå å få noe av masken i brynene! Da masken var av ble huden min veldig rød, men etterhvert begynte jeg å skimte en utrolig fresh og mye renere hud. Og selv om jeg fortsatt sitter igjen med noen få kviser her og der, så fikk jeg virkelig kvittet meg med urenheter, oljer og tørr/død hud i ansiktet - så herlig! Det er lenge siden jeg har følt at huden min har vært så frisk og fin, og jeg har virkelig lagt min elsk på dette produktet ♥For litt ekstra pleie til huden din, kan du fylle et stort glass med vann, ferskpresset limejuice og agurkskiver som du drikker mens du lar masken virke for litt ekstra pleie fra innsiden også. Det er så lite som skal til for å gi huden din et ekstra boost!

Dette er en maske som faktisk holder det den lover, og det er nok meningen at det skal gjøre litt vondt! Man må lide for skjønnheten, hihi! Om dere har lyst til å teste ut masken, så har jeg en rabattkode til dere skjønninger -"Anjafacemask30" gir dere 30% på alle face mask pakker! Klem ♥


// sponset produkt

 

 

 

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits