// new balance

30.06.2015 kl. 19:39 · new treasures -
* Hjerter i øynene *

Da jeg og Line vandret rundt i Oslo kom jeg over disse nydelige new balance skoene. Jeg har faktisk siklet etter akkurat disse i en evighet, så da jeg så dem på salg måtte jeg bare slå til. Disse skoene passer til det aller meste som finnes i min garderobe, og det er jo perfekt. De er jo så lyse og fine at jeg har lyst til å bruke dem hele tiden, rett og slett helskjønne. Ååå jeg er så fornøyd! Er de ikke fiiine?

my daily fashion fix

28.06.2015 kl. 19:59 · VILLOID

Etter at jeg fortalte at jeg har blitt ambassadør for appen SOBAZAAR har jeg fått en del spørsmål om hva det egentlig er. Det er en app hvor man kan bla seg gjennom kjente butikkjeder og klesmerker, og sette sammen sine favorittplagg til et antrekk. Denne appen har lenge vært en must-have for meg, og passer meg ypperlig om jeg trenger litt inspirasjon!
Gjennom denne appen får jeg masse inspirasjon gjennom kollasjer fra andre brukere, men også av de jeg lager selv. Noen ganger prøver jeg å tenke på hvilke klær jeg har hjemme når jeg setter sammen antrekket, og ser da lett hvordan jeg kan kombinere forskjellige plagg som allerede befinner seg i garderoben min. Men som oftest bare "leker" jeg litt med appen og drømmer om plagg jeg skulle hatt - en perfekt tidstyv med andre ord! Du kan også ved å klikke deg inn på hvert enkelt produkt komem rett inn på siden hvor du får kjøpt det, og hvor genialt høres vel ikke det ut?

· some of my very own fashion boards ·

Jeg anbefaler dere alle å laste ned appen og i tillegg til å følge oss på instagram (@mysobazaar) for litt gøy hverdagsinspirasjon, motequotes og tips til brukere du bør følge på SOBAZAAR. På møtet fikk jeg også et innblikk på nye oppdateringer som vil komme, og det ser alt veldig bra ut - gleder meg!


Brukeren min er Anja Karoline T. Bratland om du ønsker å følge meg for inspirasjon! Bruker du appen?

 

the very best banana pancakes

28.06.2015 kl. 09:22 · food / recipes -

For en deilig morgen. Endelig begynner sommeren å vise seg her også, og det påvirker humøret så ufattelig positivt. Denne søndagsmorgenen våknet jeg både opplagt og med et smil om munnen. Jeg bestemte meg raskt for at denne morgenen fortjente en ekstra god frokost på sengen, så da disket jeg opp med de nydeligste bananpannekakene, og spiste dem mens jeg catchet opp med noen episoder av The Carrie Diaries og lot solstrålene trenge inn gjennom soveromsvinduet mitt - herlig! Håper at resten av sommeren blir slik som denne dagen synes å bli.
Oppskrift på bananpannekaker:

1 banan
2 egg
2 ss valgfritt hvetemel
2 ss havremel
1/2 vaniljestang
1/2 ts bakepulver

Tips! Hvis du har lust på litt saftigere pannekaker kan du tilsette litt yoghurt.

Server med litt melis på toppen og oppskåret frukt ved siden av, eller hva du selv måtte ønske. Det eneste som står igjen nå er å nyte en porsjon med supergode bananpannekaker, jeg lover at du vil elske dem. Nam!Fortell meg gjerne om du prøver oppskriften!

fine dager i Oslo, og spennende nytt

26.06.2015 kl. 10:40 · daily life -

Hei! Nå er det faktisk altfor lenge siden jeg var innom bloggen sist, men nå er jeg sååå motivert til å begynne igjen. Det har jo til og med kommet nye oppdateringer siden jeg var innom sist, og det er jo alltid gøy å teste ut!
Vel, nå er jeg hjemme igen fra sommerens ferieturer. Jeg kom hjem fra en veldig koselig klassetur i Bulgaria natt til tirsdag, og bare få timer etter var jeg på et fly i retning Oslo. Der bodde jeg i leilighet sammen med søte Line (bloggen hennes her) som jeg skal bo med i New York, og vi møtte også Vendela som skal bo sammen med oss. Hverken jeg eller Line var spesielt kjent i Oslo så de første dagene brukte vi til å gå rundt hele byen for å finne fram, bokstavelig talt haha, men nå føler jeg at jeg kjenner Oslo ganske godt.

Det vi gjorde aller mest av i Oslo var nok å spise på restauranter og kafeer vi ikke hadde prøvd før haha - fresko, yoghurt heaven, vapiano, joe & the juice, olivia.. Spiste hele dagen, men er man på ferie så er man på ferie. Det blir faktisk trist å komme hjem etter å ha spist så mye deilig mat, men det er nok det beste for lommeboka.


 

Jeg var også på et møte med SOBAZAAR mens jeg var i Oslo, og jeg skal samarbeide med dem under lanseringen av appen i New York! Jeg gleder meg SÅ mye, for det er så mye gøy som skal foregå i denne perioden, og jeg har fått mange morsomme oppdrag. Dessuten så har vi fått et helt fantastisk samarbeid i New York, men det er h-e-m-m-e-l-i-g helt til 3. september når appen lanseres - men det er SYKT kult hihi. Har så lyst til å fortelle dere ALT og det kribler i fingrene når jeg sitter og skriver dette, men jeg må dessverre vente til da! Hva har dere gjort så langt i sommer?

 

 

veggie tacos

15.06.2015 kl. 15:22 · food / recipes -

I helgen var jeg hjemme alene, så da bestemte jeg meg for å prøve en ny vri på tacoen - og jeg må si det ble veldig godt! Jeg manglet riktignok noen av de ingrediensene jeg ellers ville brukt i taco, men godt var det likevel. Her kommer i alle fall oppskriften!
 


· Jeg erstattet enkelt og greit kjøttdeig med kikerter, kidneybønner og hvite bønner. Jeg varmet opp disse i pannen, og helte på tacokrydder som anvist på pakningen - akkurat som når jeg lager vanlig taco!

· Mens du steker bønnene vasker du hjertesalat, og river av bladene så du kan fylle dem med tacoblandingen.

· Bruk ellers det du ville brukt til din vanlige taco; agurk, mais, cherrytomater, rømme, ost, salsa osv. 

· Ha rømme på salatbladene, og fyll dem med ønskede grønnsaker, tacoblanding og ost.

· Nyyyyyt!
 Innlegget er forhåndsskrevet, for nå er neste stopp Bulgariaaaa, jeey. Fortell meg om dere prøver denne tacovrien da vel!

new bikini // triangl

11.06.2015 kl. 16:16 · new treasures -

DA var jeg endelig feridg med alle eksemener, åå så deilig! Nå kan sommerferien bare melde seg, og hva passet vel ikke bedre enn at en ny og fresh bikini fra triangl dukket opp på døren? Jeg er i alle fall veldig fornøyd, og er helt forelsket i fargene.

· A new and fresh bikini for summer, what is better than that? ·Nå skal jeg feire sommerferie med en kurv jordbær, så skal jeg pakke kofferten til Bulgaria - bare fire dager igjen, wii. Kjenner jeg er så klar for lange dager på stranda, solbrun hud og paraplydrinker, gleder meg! Har dere det fint da?

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits