don˙t forget about my new blog!

28.10.2015 kl. 17:21 · daily life -Ikke glem å følge meg på den ny bloggen, hjerter ♥ Trykk på bildet for å komme dit!

a fresh start

26.10.2015 kl. 23:52 · daily life -Nå er jeg altså back on track, og dere finner meg nå på anjakaroline.no - jeg håper dere følger meg videre der! Klem ♥

mornings like this

13.08.2015 kl. 10:25 · daily life -


Early mornings, big shirts, messy hair, vogue and coffee.

Dette beskriver faktisk morgenen min ganske bra, haha. Jeg våknet superstresset klokken 05.07 da det plutselig slo meg at jeg ikke har pakket en eneste ting til New York om femten dager haha. Det høres kanskje ut som jeg har skikkelig god tid, men dere aaner ikke hvor mye som skal gjøres før avreise, og hvor mange jeg må ta farvel med. Vel vel, jeg fikk ikke sove igjen, så jeg ble reddet av en stor kopp med "kokoskaffe". Siden det har jeg gått rundt med gårsdagens hestehale og kosetøy, og sett omtrent alt på Vogue sin youtube-kanal - så mye inspirerende!

Men til tross for en stresset start på dagen og underskudd av søvn, er jeg ful av energi. Et forsøk på en liten pilates-økt er unnagjort, og om ikke lenge løper jeg avgårde til frisøren for å freshe opp håret litt. Det er lenge siden sist, så det skal bli veldig deilig! Deretter hopper jeg rett på bussen, for så å besøke storesøs for noen koselige dager i Trondheim! Håper dere har det fint - klem ♥

good morning dear

27.07.2015 kl. 11:29 · daily life -

Monday's are for fresh starts, eller hva? Dette ble i alle fall ei skikkelig kosehelg, hvor noen av oss jentene møttes for en ordentlig sleepover bestående av taco, vin og godteri i lange baner. Her snakker vi real helg haha! Men koselig, det var det hvertfall!

Nå har jeg fått lagt en treningsøkt bak meg, og er full av energi og motivasjon til den nye uken. Mandager trenger slett ikke å være ille, og er faktisk en dag jeg har lært meg å like - en ny uke med blanke ark!

Frokosten i morges ble enkel, havregrøt toppet med peanøttsmør, masse kanel og banan - jeg liker det!Nå er planen å ha en skikkelig storrengjøring både på soverommet mitt og i garderoben. Kanskje får jeg endelig oppdatert bloppisen også? I'll tell you! Håper du gjør det beste ut av denne mandagen og at du koser deg, klem ♥

fine dager i Oslo, og spennende nytt

26.06.2015 kl. 10:40 · daily life -

Hei! Nå er det faktisk altfor lenge siden jeg var innom bloggen sist, men nå er jeg sååå motivert til å begynne igjen. Det har jo til og med kommet nye oppdateringer siden jeg var innom sist, og det er jo alltid gøy å teste ut!
Vel, nå er jeg hjemme igen fra sommerens ferieturer. Jeg kom hjem fra en veldig koselig klassetur i Bulgaria natt til tirsdag, og bare få timer etter var jeg på et fly i retning Oslo. Der bodde jeg i leilighet sammen med søte Line (bloggen hennes her) som jeg skal bo med i New York, og vi møtte også Vendela som skal bo sammen med oss. Hverken jeg eller Line var spesielt kjent i Oslo så de første dagene brukte vi til å gå rundt hele byen for å finne fram, bokstavelig talt haha, men nå føler jeg at jeg kjenner Oslo ganske godt.

Det vi gjorde aller mest av i Oslo var nok å spise på restauranter og kafeer vi ikke hadde prøvd før haha - fresko, yoghurt heaven, vapiano, joe & the juice, olivia.. Spiste hele dagen, men er man på ferie så er man på ferie. Det blir faktisk trist å komme hjem etter å ha spist så mye deilig mat, men det er nok det beste for lommeboka.


 

Jeg var også på et møte med SOBAZAAR mens jeg var i Oslo, og jeg skal samarbeide med dem under lanseringen av appen i New York! Jeg gleder meg SÅ mye, for det er så mye gøy som skal foregå i denne perioden, og jeg har fått mange morsomme oppdrag. Dessuten så har vi fått et helt fantastisk samarbeid i New York, men det er h-e-m-m-e-l-i-g helt til 3. september når appen lanseres - men det er SYKT kult hihi. Har så lyst til å fortelle dere ALT og det kribler i fingrene når jeg sitter og skriver dette, men jeg må dessverre vente til da! Hva har dere gjort så langt i sommer?

 

 

deilig hummus

25.05.2015 kl. 14:01 · daily life -

Hei dere! Den siste uken har jeg vært en del syk og hjemme fra skolen, men i dag fikk jeg meg endelig avgårde til legevakten og fikk startet på en penicellinkur. Jeg starter jo med eksamen i morgen, og har i tillegg eksamen både på torsdag og fredag, så dette var veldig dårlig timing. Krysser fingrene for at medisinen har rukket å gi virkning til i morgen!


Til tross for sykdom dro jeg på besøk hos storesøster i Trondheim. Jeg hadde nemlig time for min første tattis (eller første to tattiser), så det kunne jeg jo ikke gå glipp av. Jeg ble iallfall veldig fornøyd, og om du følger meg på instagram har du allerede sett en av dem!

Siden formen ikke var helt på topp og været i tillegg var dårlig ble det ikke mange timer i byen, kanskje like så greit. Uansett koselig å sitte "hjemme" med god middag og noe å se på tv. I går derimot tok vi turen på Ramp for middag, og da var det hummusburger som stod på menyen. Såå godt, og helt ærlig noe av det beste jeg har spist! Vurderer nesten å bli vegetarianer bare for denne burgeren haha. Har dere det fint da?

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits >