breakfast like the Humphrey's

12.09.2015 kl. 15:18 · food / recipes -

NYC-tid 09.19

God morgen fra New York! Nå er en treningsøkt unnagjort, og frokosten er i magen. Vi får jo servert frokost på takterassen i ukedagene, men i helgene så må vi ordne oss selv. Derfor har vi alltid noen vafler og frosne bær liggende i fryseren, og det passer jo perfekt som lørdagsfrokost hihi. I dag ble det chia-vafler som jeg toppet med mandelsmør, frosne bringebær, revet kokos og stevia - så godt ♥ Dessuten så kan de nytes med god samvittighet!


CHIA-WAFFLES FOR BREAKFASTNå er planen å dra til Soho for å finne et pent antrekk for dagen. Vi har nemlig blitt invitert på brunch, og da er et pent antrekk og høye hæler faktisk et krav for å komme inn på de forskjellige stedene! Men det gjør meg egentlig ingenting, for det er jo veldig gøy å pynte seg også. Vi snakkes senere, klem ♥

a coffee kind of brekkie

20.08.2015 kl. 09:22 · food / recipes -

God morgen ♥ Jeg har blitt hekta på iskaffe i det siste, men i morges ville jeg prøve meg på en variant som var en frokost i seg selv. Etter å ha klikket litt rundt på nett fant jeg en oppskrift på healthybaking.blogg.no, og da var jeg rask til å hoppe ut av senga for å lage en deilig frokost.
Jeg justerte oppskriften litt etter hva vi hadde hjemme, og det ble sååå godt!


Alt du trenger er:

yogurt naturell / vanilje · kaffe · kanel · hakkede nøtter


Ha ønsket mengde yogurt i en skål (jeg brukte både naturell og vanilje), og tilsett litt og litt kaffe etter hvor mye kaffesmak du ønsker og bland dette sammen. Om du ønsker en søtere variant kan du også blande inn litt sukrinmelis eller annen type søtning, men siden jeg brukte vaniljeyogurt trengte jeg ikke det. Strø over litt kanel og hakkede nøtter, og sett i fryseren i 20 minutter.

Da jeg tok skålen ut av fryseren toppet jeg med litt cottage cheese, bananskiver og litt mer hakkede nøtter. Da får du en mettende og proteinrik frokost, som dessuten smaker utrolig godt ♥ Den var akkurat slik jeg hadde håpet på, med en smak av iskaffe!Dette er nøttene jeg bruker, men du kan bruke hvile som helst nøtter du vil. Jeg synes i alle fall denne blandingen av ristede mandler, cashewnøtter og pecannøtter er utrolig god. De er ristet både uten olje og salt, og egner seg derfor veldig bra til diverse frokoster og som sunn snacks!

Etter en episode eller to med friends er jeg klar for å slikke sol. Jeg kan jo ikke annet enn å nyte siste rest av norsk sommer før jeg setter meg på flyet som skal ta meg med til drømmenes by, New York ♥ Æææ jeg kan ikke tro at det bare er åtte dager til avreise!

 

oatmeal crush

06.08.2015 kl. 09:37 · food / recipes -


Det å starte dagen med en frokost som fyller magen med gode og sunne ingredienser er så deilig, og jeg tuller ikke en gang nrå jeg sier at dette har vært frokosten min hver eneste dag denne uken. Havregrøt som jeg lager av havregryn og en liten klype salt sunket i kokende vann, lett som en plett! Det eneste jeg har gjort annerledes er å blande inn en spiseskje med kokosmelk, mm.Grøten har jeg toppet med kanel, pink lady eple, cottage cheese og noen kokosflak, og ved siden av hadde jeg resten av eplet med litt kanel på og peanøttsmør drysset med kokos, og en kopp kaffe med kokosmelk - I bet you can tell I'm in love with the coco? Haha ♥ Jeg greier faktisk å inkludere kokos i det aller meste jeg spiser for tiden, spesielt når det kommer til frokost. Her snakker vi kokosflak som topping på yoghurt og havregrøt, kokosmelk i kaffen og "kokosdryck" i stedet for juice i smootihen. Har dere forresten prøvd go'morgen zero med ananas og kokos? Om ikke så har dere gått glipp av noe, for den er fantastisk deilig! Jeg har bokstavelig talt et lager av den i kjøleskapet..Nå er det duket for siste dagen med fri denne uken. Værgudene har heldigvis vært på min side disse dagene jeg har hatt fri, og de svikter ikke i dag heller! Det fine været med strålende sol og blå himmel virker så sinnsykt positivt inn på humøret om dagen, jeg vet ikke om dere også føler det slik? Planen i dag er å nyte det gode været med noen timer ute på sjøen, og det gleder jeg meg til. Spesielt med tanke på at man blir raskere brun når man soler seg ved saltvann, hihi. Håper i alle fall dere får en strålende dag - klem ♥

iskaffe på 1-2-3

04.08.2015 kl. 09:25 · food / recipes -Iskaffe kan lages på på null tid! Alt du trenger å gjøre er å lage isbiter av litt sterk kaffe blandet med litt søtning (eller sukker om du vil), og gjerne litt vanilje for en ekstra god smak på iskaffen. Neste gang du får lyst på iskaffe trenger du bare å skjenke et glass med melk, og ha isbitene oppi! Jeg lover, det smaker utrolig godt! Enklere blir det faktisk ikke 

speltlompe nachos

31.07.2015 kl. 20:59 · food / recipes -

Heihei mine skjønneste!

I går ble en koselig kveld med noen av jentene, hvor vi bare spiste masse godteri og snakket sladder haha - elsker det. For noen av oss ble det faktisk en "hadebra-kveld", og jeg synes det er så rart å tenke på at det allerede er noen av oss som ikke ser hverandre før til jul. Herlighet, den tanken har ikke sunket inn i meg ennå... Tenker fortsatt at vi møter jo hverandre når skolen begynner på igjen, men nei, ikke denne gangen.

Men så blir det ekstra koselig å møtes neste gang! I dag ble det noen timer med jobb på meg igjen, og nå ringer jeg fredagskvelden inn med speltlompe nachos med guacamole og "salsa" som tilbehør, og noen episoder av keeping up with the Kardashians. Perfekt!Speltlompe nachos er faktisk superenkelt! Alt du gjør er å kutte opp speltlomper i trekanter, ta på ønsket krydder (jeg brukte tacokrydder) og ost om du vil. Stek i noen minutter i ovnen, og voilá - perfekt kveldskos! Håper dere har det fint - klem ♥

drink your greens

24.07.2015 kl. 09:54 · food / recipes -

God morgen, skjønninger ♥

Da jeg og Line vandret sammen i Oslos gater tok vi selvfølgelig turen innom Joe and The Juice før turen gikk videre til operataket, og juicen jeg prøvde der hentet jeg inspirasjon fra under dagens juicing. Den heter Young Blood, og inneholder epler, sitron og stangselleri. Sistenevnte høres kanskje ikke så godt ut i juice, men tro meg - så forfriskende og veldig veldig godt!

Jeg brukte altså;
2 store grønne epler 1 stilk selleri 1/2 sitron med skall Da var fredagen her igjen, og jeg begynner å skimte helg - men før det venter ti timer på jobb. Gaaahd det føles jo ut som lørdag, og jeg spør meg selv hvordan jeg skal klare å holde ut denne dagen.. Haha! Jeg håper i alle fall at dere prøver dere på denne juicen, for den er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Spesielt med masse isbiter oppi. Håper dere får en fin fredag, så skrives vi senere - klem ♥Husk spørsmålsrunden min → her.

hvordan jeg lager havregrøt

15.07.2015 kl. 09:54 · food / recipes -

Når jeg lager havregrøt til hverdags liker jeg å lage en variant som ikke tar for lang tid om morgenen, og her har jeg en variant som bare tar to minutter å lage før den er klar til å nytes! Høres bra ut for travle morgener, ikke sant?Easy as 1-2-3

Det første jeg gjør er å sette på vannkokeren, så fyller jeg en skål med havregryn, og blander dette med en liten klype salt og gjerne litt kardemomme. Vannet heller jeg over havregrynene så det fyller alt, og lar det stå på benken mens jeg kutter opp frukt og bær til topping. Før jeg har på toppingen rører jeg godt rundt i havregrøten, og voilá! 

My favorite toppings:

cottage cheese, halvtinte bringebær, gresskarkjerner og honning
peanøttsmør, banan og kanel
cottage cheese, banan og blåbær
jordbær, pinjekjerner og kanel
cottage cheese, eple (gjerne varmet), kanel og honning
mango, kiwi og jordbær
blåbær, hakkede mandler og honning
peanøttsmør, kiwi, jordbær og blåbær
en miks av lettsaltede nøtter og honning (elsker søtt og salt!)
peanøttsmør og jordbær
cottage cheese og sukkerfritt syltetøyHvis jeg ønsker litt mer luksus over havregrøten og har litt bedre tid, så hender det seg at jeg koker den med en blanding av melk, mandelmelk eller kokosmelk og vann - men som regel blir det denne varianten. Sunt, enkelt og veldig veldig godt!

Hvordan lager du havregrøten din, og hva er din favoritt topping? Jeg vil gjerne høre!

breakfast in bed

10.07.2015 kl. 12:23 · food / recipes -

Good morning sunshinee! Denne morgenen startet virkelig med et smil. Jeg begynner ikke på jobb før utpå ettermiddagen, så da hadde jeg god tid på morgenkvisten til å nyte en bedre frokost. Gotta love it!

· Today's brekkie ·

Havregryn, gresk yoghurt, cottage cheese, toppet med granola, hakkede mandler og masse frisk frukt + min beloved kopp med kaffe med en skvett melk oppi, mm.
Nå tenkte jeg å kanskje hive meg rundt og bake noen sunne muffins som kan være med meg som fredagskosen på jobb, kanskje tar jeg på meg spanderbuksene også og overrasker kollegaene mine? Håper dere får en fin dag!

the very best banana pancakes

28.06.2015 kl. 09:22 · food / recipes -

For en deilig morgen. Endelig begynner sommeren å vise seg her også, og det påvirker humøret så ufattelig positivt. Denne søndagsmorgenen våknet jeg både opplagt og med et smil om munnen. Jeg bestemte meg raskt for at denne morgenen fortjente en ekstra god frokost på sengen, så da disket jeg opp med de nydeligste bananpannekakene, og spiste dem mens jeg catchet opp med noen episoder av The Carrie Diaries og lot solstrålene trenge inn gjennom soveromsvinduet mitt - herlig! Håper at resten av sommeren blir slik som denne dagen synes å bli.
Oppskrift på bananpannekaker:

1 banan
2 egg
2 ss valgfritt hvetemel
2 ss havremel
1/2 vaniljestang
1/2 ts bakepulver

Tips! Hvis du har lust på litt saftigere pannekaker kan du tilsette litt yoghurt.

Server med litt melis på toppen og oppskåret frukt ved siden av, eller hva du selv måtte ønske. Det eneste som står igjen nå er å nyte en porsjon med supergode bananpannekaker, jeg lover at du vil elske dem. Nam!Fortell meg gjerne om du prøver oppskriften!

veggie tacos

15.06.2015 kl. 15:22 · food / recipes -

I helgen var jeg hjemme alene, så da bestemte jeg meg for å prøve en ny vri på tacoen - og jeg må si det ble veldig godt! Jeg manglet riktignok noen av de ingrediensene jeg ellers ville brukt i taco, men godt var det likevel. Her kommer i alle fall oppskriften!
 


· Jeg erstattet enkelt og greit kjøttdeig med kikerter, kidneybønner og hvite bønner. Jeg varmet opp disse i pannen, og helte på tacokrydder som anvist på pakningen - akkurat som når jeg lager vanlig taco!

· Mens du steker bønnene vasker du hjertesalat, og river av bladene så du kan fylle dem med tacoblandingen.

· Bruk ellers det du ville brukt til din vanlige taco; agurk, mais, cherrytomater, rømme, ost, salsa osv. 

· Ha rømme på salatbladene, og fyll dem med ønskede grønnsaker, tacoblanding og ost.

· Nyyyyyt!
 Innlegget er forhåndsskrevet, for nå er neste stopp Bulgariaaaa, jeey. Fortell meg om dere prøver denne tacovrien da vel!

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits >