start your day a better way

19.08.2015 kl. 10:25 · tips / inspiration

Jeg har fortsatt over tre uker igjen med ferie, hihi, men jeg vet at for de fleste er hverdagen med skole og andre studier i gang igjen. Jeg vet også at det kan være ekstra vanskelig å komme seg opp om morgenen disse dagene, men jeg prøver å starte hver morgen med et smil og positive tanker, for da merker jeg at resten av dagen blir så mye bedre. Det finnes faktisk mange små grep du selv kan gjøre for et ekstra lite boost på morgenkvisten. Dette fungerer i alle fall for meg, så jeg håper det gjør det for deg også! Here we go ♥

GET ENOUGH BEAUTY-SLEEP

For å få en bra dag, så er det en selvfølge at man trenger å føle seg opplagt og fit for fight, hihi. Jeg er avhengig av syv-åtte timer på puten for at jeg skal fungere skikkelig gjennom dagen. Det er også en grunn til at det kalles skjønnhetssøvn, fordi nok søvn er utrolig viktig for alle kroppens funksjoner og for gjenoppbygging av kroppens celler. Strålende hud av å sove? Ja takk!

 DON'T HIT THAT SNOOZE-BUTTON!

Kanskje er det bare meg, men de morgenene jeg slår på slumreknappen og sover de ekstra ti minuttene ender jeg alltid opp ekstra trett og sliten. Slå av alarmen så fort den ringer, og bruk heller de ekstra minuttene på å våkne opp - så deilig!WAKE UP IN GOOD TIME

For at jeg skal få en bra dag, så er det helt nødvendig for meg med en myk start på dagen uten stress. Stå opp litt tidligere enn det du kanskje eller ville gjort, og bruk litt ekstra tid på å nyte en god kopp kaffe, eller på å sluke litt inspirasjon fra blogger og freshe magasiner!

LET YOURSELF INSPIRE

Når jeg endelig er ute av sovemodus, er jeg rask til å gripe tak i Iphonen. Da starter jeg gjerne dagen med å bruke noen minutter på å scrolle gjennom instagram og weheartit. Der kan jeg hente inspirasjon til hvordan jeg skal kle meg for dagen, hva jeg skal spise til frokost, eller trening  - jeg garanterer deg at du blir mer motivert!

PAMPER YOURSELF 

Jeg føler meg ikke skikkelig våken før jeg har gått gjennom den faste morgenrutinen på badet. Hver dag starter jeg med en god ansiktsrens, etterfulgt av en splash med iskadt vann i ansiktet - da er dagen min i gang! Noen dager ønsker jeg å være litt ekstra snill mot meg selv, starter jeg også dagen med en god ansiktsmaske. Har du forresten prøvd en ansiktsmakse av avocado, agurk og stiron? So refreshing!

PLAN YOUR DAY

Hold orden på dagene! Skriv ned alle avtaler og gjøremål i planleggeren din, og planlegg kvelden før hvilken rekkefølge du skal gjennomføre alt for dagen så du slipper å stresse med det om morgenen. En annen ting du kan gjøre for å spare litt ekstra tid er å planlegge et par antrekk på kvelden - når du da står opp neste morgen velger du det antrekket du føler mest for, tada!

WORKOUT!

Jeg elsker å trene på morgenen, og har veldig sansen for morgenøkter. Når du trener tidlig på dagen har du fri resten av dagen til å gjøre akkurat det du vil, og jeg blir i alle fall gående rundt resten av dagen med en skikkelig feel-good følelse og masse energi til å få unnagjort dagens gjøremål. Gjør klart treningstøyet kvelden før, så er det bare å hoppe ut av sengen å dra avgårde til treningssenteret. Har du ikke tid til trening før du løper avgårde på skolen derimot, så holder det med en liten yoga-økt på ti minutter for å få kroppen i gang, så kan du heller ta igjen treningsøkten senere på dagen når du har tid.

EAT AND ENJOY A HEALTHY BREAKFAST

En god og sunn frokost påvirker hvordan kroppen fungerer resten av dagen, og det er definitivt mitt favoritt måltid! Kroppen trenger påfyll etter en god natts søvn, så spis mat du liker og sørg for å gi kroppen din næring den faktisk trenger for en god start på dagen. For meg er det også viktig å ha god tid til å nyte frokosten i stedet for å bare hive den i meg, så jeg setter gjerne av en halvtime til den!

..and last but not least;

SMILE AND BE HAPPY!

Gi deg selv et stort smil i speilet før du gjennomfører første punkt på lista over dagens gjøremål, og smil til mennesker du møter på gaten. I tillegg til å gjøre andre glad, vil du faktisk lure hjernen til å tro at du er gladere enn hva du kanskje er. Morsomt, ikke sant? 

Håper disse tipsene var til hjelp - lykke til! Klem ♥

Karina Larsen

19.08.2015 kl.11:08

Fantastisk bra innlegg :)

karoline solsvik

19.08.2015 kl.12:17

Så herlig liste! Kjenner meg igjen i flere av punktene :D Ha en fin dag!:)

Kat

19.08.2015 kl.12:46

Så mange fine tips :) selv har jeg også en stund igjen med feire fra skolen, men jeg jobber så da er det alltid kjekt med tips til hvordan man kan få en god start på dagen :)

Rebecca Hasselgard

19.08.2015 kl.14:11

Supre tips! ;D

Tessa Bennett

19.08.2015 kl.20:51

Fint innlegg! Kjempefine tips :)

Skriv en ny kommentar

ANJA KAROLINE

- VELKOMMEN -

anja. atten. hverdag. mote. skjønnhet/velvære. interiør. mat. reise.

Studerer Global Marketing and Fashion Management i New York!

Intern i SOBAZAAR

Kontakt: anjakarolineblogg@hotmail.com

Follow

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • - beauty / wellness -
 • daily life -
 • food / recipes -
 • healthy lifestyle -
 • instagram
 • new treasures -
 • new york 2015 -
 • other things -
 • outfits -
 • questions / answers -
 • tips / inspiration
 • travelling -
 • VILLOID
 • wanties / co -
 • Arkiv

 • Oktober 2015
 • September 2015
 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • Mai 2015
 • Design


  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no

  Annonser  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits